Startsida / Inlägg

VEGGIE ROLL LUNCH.

av Filippa Salomonsson

När jag har bråttom brukar jag göra mina egna veggie rolls. Förra veckan hade jag rödbetor, morötter, quinoa, gurka, och avocado i två nori rolls. Dom doppade jag i tamari. Du kan göra egna med vilka grönsaker du vill…

When I am short on time, I make veggie rolls. Last week they include carrots, beets, quinoa, cucumber,and avocado. I dip them in tamari sauce. You can make your own with any vegetables you want.

  • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Jenny Åsell, Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB