Startsida / Inlägg

PUMPA + KOKOSMUFFINS.

av Filippa Salomonsson
IMG_1617 IMG_1614 IMG_1618 IMG_1613

Idag åt jag 2 pumpa & kokosmuffins till frukost med ett stort glas varmt citron vatten innan… No sugar of course! Mitt tips är att variera din frukost! Du får olika näringsämnen och mentalt är det roligare.

Du behöver: 2 msk chiafrön5 dl bovetemjöl, 2,5 dl mandelmjöl, 3 tsk bakpulver, 1,5 tsk kanel, 2,5 dl pumpapuré, 1 dl kokosmjölk, 2 ägg , 1/2 dl kokosnötolja, & näve pumpafrön

Så här gör du: Sätt ugnen på 180 ° C | Kombinera chiafrön, mjöl, bakpulver, kanel och i en stor skål | I en separate skål kombiner pumpa, kokosmjölk, ägg och kokosolja |Blanda blöta och torra ingredienser | Häll upp i 12-15 muffinsformar. Baka i ugnen i 5 minuter. Strö på pumpafrön. Grädda i ytterligare 10-15 minuter. Servera!

Följ mig på Instagram: rawclarityfilippa

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Mikael Hedmark och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB