Startsida / Inlägg

RÄDISOR & PARMESAN.

av Filippa Salomonsson
IMG_1896 IMG_1898 IMG_1900 IMG_1895

Igår hade jag inte så mycket i kylskåpet så jag använde dessa rädisor som bas och gjorde en sallad med dom. Mix rädisorna med parmesan, persilja, salt och lite olika frön. Till det stekte jag ett ekologisk ägg och en halv skiva surdegsbröd i kokosolja.

Varför ska man äta rädisor? Dom innehåller massa C-vitamin som håller kroppen frisk, yes även nu på sommaren. Immunförsvaret måste alltid vara på topp! Duh… Du hittar även kalium, folat, B6, magnesium, kalcium, mangan och fibrer i denna lilla grönsak. Rädisor renar njurarna! En viktig del av kroppen som hjälper oss att rena blodet bland annat. Rädisor innehåller också sulforaphane, som motarbetar prostata, tjocktarm, bröst, äggstocks och andra cancerformer .

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Emma Lindström och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB