Startsida / Inlägg

GÖR EGET PISTAGENÖTSMÖR.

av Filippa Salomonsson
IMG_1293 IMG_1301

Testa att göra eget pistagenötsmör. Perfekt som mellanmål på ett linfrökex.

Du behöver 5 dl pistagenötter och en nypa salt.

Börja med att rosta pistage nötterna i ugnen i ca. 6 minuter tills det har lite färg. Temp. runt 200 grader. Blanda ner nötterna i en mixer tillsammans med en nypa salt tills de förvandlas till krämig pistagenötsmör. Lätt som en plät. Enjoy!

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB