Startsida / Inlägg

TEMA: VIBRANT FOOD.

av Filippa Salomonsson
IMG_7896

Denna månaden är mitt mattema vibrant foods. Jag ska äta mat fullt med liv, färg och energi. Mat som lever! Inte mat som är processat och dåligt för kroppen. Vibrant foods makes a vibrant body. Du är vad du äter.

Det är viktigt att ge kroppen rätt bränsle så att den går snabbare. Du ska känna att du får energi efter en måltid. Tyvärr känner många att det blir trötta efter en måltid istället. Tarmen tar mycket energi från oss, den jobbar hårt, speciellt när maten inte passar kroppen. Om du blir låg på energi efter en måltid, testa att utesluta kött, vita kolhydrater, vitt socker, gluten och/eller laktos. Ät istället mer från växtriket, mycket grönt. Du känner din egen kropp bäst och får testa dig framåt. Jag rekommenderar att du utesluter en sak i taget så du vet vad din kropp reagerar på.

Häng med på min temamånad och ät vibrant food med mig! Du kommer inte bara märka skillnaden på insidan men också på utsidan. Oftast får man en liten healthy glow.

Exemple på vibrant foods:

Avocado, rödbetor, paprika i alla färger, gurka, chiafrön, nötter, spirulina, bipollen, spenat, grönkål, äpplen, blåbär, sötpotatis, ekologiska ägg från frigåendehöns, frön, tomat, acai, gröna juicer och smoothies, etc.

Bild: Hannah Andersson med en av mina grönajuicer från Raw Clarity Cleanse på Östermalmstorg förra veckan.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson och Kristina Jeppsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB