Startsida / Inlägg

SWEET AS HONEY.

av Filippa Salomonsson
IMG_7208 IMG_7212

Jag använder honung, dadlar och kokospalmsocker när jag bakar. Inte agave!

Honung innehåller enzymer, mineral och vitaminer inklusive B-12.

Köp rätt honung och undvik processade alternativ. Min favorit just nu är Gotländsk Honung.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti och Filip Elofsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB