Startsida / Inlägg

VÄNDA BLAD MED METRO

av Filippa Salomonsson
IMG_2284e3

Nu är det dags att vända blad och börja ett nytt kapitel. IDAG flyttar jag min blogg till Metro Mode. Det kommer bli mer av en modern spirituell guide till hälsa och glädje, med mer fokus på den inre resan. Jag hoppas att ni hänger med mig!!

Ett jätte STORT TACK till Aftonbladet och Wellness som varit min platform och hem de senaste 4 åren!! Jag har älskat att jobba med er alla!! Extra kärlek till Nina Jakobson och Julia Fors. Ni har varit mina änglar – speciellt i flytten tillbaka till Sverige. Tack tack tack.

Vi ses på Metro Mode. HÄR hittar ni MIN NYA BLOGG. Ses där spirit junkies!!

Love Filippa

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB