Redhawks-bloggen

Raka puckar med Christian Zackariasson

AIK skojar man inte bort.

av Zackariasson

Har precis sett matchen mellan Mora och AIK. Dom 2 första perioderna ganska jämna även om AIK kändes lite bättre. Men i tredje exploderar det. 8 mål blir det i perioden, och jag får väl säga det igen. Satan så bra Ahlströms är. Helt galet att ingen ES-klubb har fått upp ögonen för dom. Grym speed och hittar varandra hela tiden. Sen verkar dom ju dessutom vara snipers båda 2. 0-1 målet är grymt läckert.

2-6 målet som Bergström gör är inte heller något man skojar bort. Lattjar bort sin back och leker bort målvakten. Foppaklass!

Riktigt kul att se AIK när dom spelar sin anfallshockey. Dom kommer bli svåra att slå i vinter.

******************************************************************

Växjö förlorar mot Almtuna efter förlängning. Robert Kimby gör poäng igen. Vad händer i Almtuna om han skulle gå sönder? Trodde Växjö skulle vinna då man enligt fansen har den starkaste forwardsbesättningen i serien. Inte ska man förlora hemma mot Almtuna då. Menmen, så kan det gå.

Västerås tar sina första poäng då man vinner hemma mot Oskarshamn. Skulle nog varit något mer VIK-mål. Skotten vinner man med hela 35-13. Oskarshamn som gjorde en bra försäsong ser ut att börja vackla redan.

• Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader