Redhawks-bloggen

Raka puckar med Christian Zackariasson

Startsida / Inlägg

Viktigt viktigt.

av Zackariasson

Satan i gatan. Hur viktigt var inte det här. Efter andra perioden mådde man inte bra. Man började fundera på en ursäkt för att sjukskriva sig och bara ligga kvar i sängen hela dagen. Men det löste sig till slut. Malmö vinner med 4-2 och får nog vara riktigt nöjda att dem fick med sig alla poängen. För ärligt talat, har vi någonsin sett Sundsvall så här bra? Jag tror inte det.

Vändningen kommer när Kesä står för matchens första delikatess när han slår en briljant pass till Green som lägger in 2-2 kvitteringen.

Andra delikatessen står Söderberg för när han lirkar upp pucken i bortre krysset i Powerplay. Malmös första PP-mål för övrigt.

Men om vi nu ska tänka igenom matchen lite. Malmö spelar inte bra. Jag är ganska säker på att vi kommer behöva höja vårt spel till fredagsmatchen mot Troja om vi ska ta 3 poäng. Troja är ju ett klart bättre lag än Sundsvall.

Så många slarviga uppspel var länge sen jag såg. Hoppas det beror på att det är i början av säsongen och det är något som kommer försvinna när det har gått några matcher till.

Hersley kom inte upp i den fina formen han har varit i dom 2 första matcherna. Men han var ändå helt ok.

Kesä däremot höjde sig massor. Han var rentav riktigt bra. Tror han noterades för 2 assist idag. Passningen till 2-2 målet är fantastisk.

Carl Söderberg gör en dålig match. Fipplar enormt mycket när han har puck och ser oengagerad ut. Sen går han förvisso in och stänker upp ledningsmålet till 3-2, men han måste trots det upp ett par snäpp.

Urbas gör mål! Viktigt!

Svensson i mål gör en bra match. Han kan dock inte vara nöjd med att släppa in första målet då han har fri sikt på skottet från blålinjen. Men han kommer nästan upp i 95% och det får väl vara en fullt godkänd siffra!

Staal och Green är bra idag. Riktigt bra framförallt i tredje.Green gör sin bästa match hittills i Malmötröjan och gör dessutom mål. Staal vill vinna matchen vilket även syntes!

Damgaard spelade helt ok när han fick komma in i tredje. Gjorde honom gott att sitta på bänken.

Mycket skön vinst!

Grattis Henke som prickade in rätt resultat och vann därmed värdekoder till s24!

Nu kör vi på. Vinst igen på Fredag och detta börjar kännas bra!

Mot Eliten!

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB