Redhawks-bloggen

Raka puckar med Christian Zackariasson

Startsida / Inlägg

Jodå!

av Zackariasson

Snart har vi spelat mot alla lag i Allsvenskan och jag tycker faktiskt att det ser helt ok ut. Vi borde kanske inte ha förlorat mot Mora hemma, sen att vi förlorade mot Bofors borta kan jag ta. Men överlag ser det ok ut.

Bofors som vi förlorade mot på bortaplan är ju riktigt bra i Nobelhallen. Iallafall dom första 10-15 omgångarna. Sen lär dom dala. Någon som sätter emot?

Förlusten hemma mot Mora var rent slarv. Kommer förmodligen inte att hända igen.

Jag är riktigt positiv till fortsättningen. Ska bli kul att se hur Maclean kommer spela när han har ett par matcher till i kroppen.

Finns en del spelare som har överraskat riktigt positivt på mig. Tänker på Kesä och Hersley. Jag kunde inte tänka mig att dom skulle vara så bra som dom är. Med Kesä så visste jag att vi hade fått in en riktig tuffing i truppen, en Nickerson-typ. Men jag tycker nog att Kesä är snäppet bättre. En av våra bästa backar. Hersley har ju även han visat upp att han är en offensiv tillgång. Känns mycket bra att ha Hersley vid blålinjen under ett PP till exempel.

Nichlas Hardt är en av våra absolut bästa spelare. Leder +/- statistiken i serien med +9. Tror han är förlorad till nästa säsong om vi inte går upp. Såvida inte Peo ser till att han får förlängt med en gång.

Fredrik Eriksson leder backarnas poängliga överlägset. Vem hade trott det? Nog för att vi vet att han har offensiva kvaliteter men att det skulle gå så här bra vågade nog ingen hoppas på.

4 Malmöspelare med i topp10 i poängligan i Allsvenskan. Ett bra resultat. Spelarna är Green, Söderberg, Hardt och Eriksson. Bra jobbat!

Ser i Sydsvenskan att Hurmes ”nya” kontrakt är klart. Hoppas att det är ett prestationskontrakt. Han får betalt efter hur många matcher han står och vilken räddningsprocent han har tex.

Sen finns det givetvis en besvikelse i laget med. Och han heter just nu Kim Staal. Jag hade höga förhoppningar på honom, förhoppningar som han inte har klarat att leva upp till. Jag är faktiskt riktigt besviken. Hade räknat med mer. Men förhoppningsvis så kommer han igång.

Hoppas att laget har tränat in Boxplay ordentligt under den här långvilan dom har haft, det behövs.

På onsdag smäller det igen. Oskarshamn borta. En match som ni ser hos oss på S24.se!

Kommer mer info när det närmar sig!

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB