Redhawks-bloggen

Raka puckar med Christian Zackariasson

Åtta raka vinster.

av Zackariasson

Inget snack. Vi har nu 8 raka vinster efter att idag besegrat VIK med 4-3. Nu ska vi bara ta tredjeplatsen. Men satan så hårt inne det satt idag.

Malmö var bättre i första perioden men det är VIK som gör målet. Sen när dom i andra får gå upp till 2-0 så tänkte jag för mig själv, att nu är vinstsviten bruten. Men Malmö gör som Malmö ska göra. Dom ger sig aldrig. 2 mål inom loppet av en minut och det är kvitterat. Men fler mål faller i andra. Först går VIK upp till en 3-2 ledning. Sen står Wallgren för matchens prestation när han trampar runt VIK-målet och snärtar upp den i krysset.

I tredje så gör Malmö 4-3 vilket även står sig matchen ut. 3 underbara poäng! Dessutom så extremt viktiga.

Snacka om att det kommer bli dramatik kring strecket in i sista omgången. Just nu står AIK, Malmö och Växjö på 83 poäng. Malmö har dock en match mer spelad. AIK förlorade idag mot Almtuna hemma med 2-0. Så nu är det vidöppet kring andra och tredjeplatsen. Kvalserien känns inte lika avlägsen som den gjorde för 10 omgångar sedan. Man mår riktigt gott nu!