Startsida / Inlägg

Hur var det nu med frukosten?

av Robert Collin

Tyckte ni att rubriken nyss saknade täckning? (Det är för tidigt för sånt här skapande arbete.)
Jo, där fanns alla katalanska specialiteter, som olika blod- och inälvskorvar, olika get- och fårostar, riktig fet youghurt. Precis allt man kan önska sig. Och självklart fanns där även ”Cava”, spanskt mousserande vin, för den hugade.

  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB