Startsida / Inlägg

Toaborstar + The Kristet Utseende = Sant

av Sofia

The Kristet Utseende spelar i Close Up-tältet och det slår mig att jag såg dem senast – just på Close Up-Båten. Då jag stod längst fram och blev varse stänken från de (skitäckliga och tusen gånger använda) toaborstar folk omkring mig så finurligt hade snott från båt-hytterna, som rekvisita till spelningen.

Denna gång slapp jag tack och lov toaborste-stänk, då jag befann mig på behörigt avstånd från den vilda toalett-moshen i mitten. För deras skull hoppas jag de inte sparat Silja Lines gamla borstar, för de var inte trevliga.

Vi väntar otåligt gamla klassiker som Kajros Fjollor men det dröjer och vi tröttnar. Fansen ropar även efter Tommy Tommy men det bjuds det inte heller på. Jag vet inte vad Kristet håller på med men bönderna i publiken verkar gilla det hela.

Spelningen avslutas med Quinna och jag hävdar mig ha självironi nog att sjunga med. I övrigt lämnar jag bandet med ett ryck på axeln, jag behöver inte se dem igen detta var 3e gången. Tack och hej!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB