Startsida / Inlägg

Accam! Jag glömde Accam

av henryd

HIF:s Accam. Han borde givetvis varit med, åtminstone som bubblare, i Årets lag.

Men jag glömde honom.

Kanske glömde jag någon till.

Jag fick inte heller med mina tankar om konstgräs. Jag sa på den allsvenska upptaktsträffen 2012 att det är en fara att vi så lättvindigt släpper fram konstgräsplaner i Allsvenskan. Vi vill ju närma oss Europa och få lag i Europa lirar på konstgräs, sa jag då.

Jag har inte direkt fått gehör. Få makthavare inom svensk fotboll delar min oro.

Det finns emellertid en del fans som delar min syn. Läser på Malmö FF:s sida på svenskafans.com en diskussion med två MFF-supportrar.

När nu Allsvenskan avslutas kommer vi få in lite nya lag i serien också. Om du får välja helt fritt – helt oberoende av division och position i dagsläget.
Vilka lag vill du ha upp i Allsvenskan och vilka vill du bli av med?

Per: Som en utgångspunkt vill jag ha ut alla j-a plastalag. Rubb å stubb!
Kvittar om lagen heter Djurgården, Elfsborg, Gefle eller Umeå.
Det är meningslösa lag som bara deltar och som valt att gå en väg som vi andra hatar.
Om det fanns minsta lilla respekt för vår allsvenska så är en hederlig simpel fotbollsplan det minsta man kan visa upp och bjuda in oss andra till.
Kan man inte ens klara av det – då har man heller inte i allsvenskan att göra.
Nä, ut med plastamöget!

Tja, Per har onekligen en poäng.

Nåja.

Nu tycker jag att ni ska lyssna på Podd-Martin och mitt senaste poddinslag. Som Martin beskriver så här: Nytt avsnitt ute nu! Vi inleder med enorma konstraster i Henriks vardag. Vikten av att som spelare ha andra intressen än fotboll. Samtal om döden. Henrik är oväntat förberedd och har med sig urklipp från tidningar och avhandlingar. Genus och omklädningsrum. Vuxenmobbning mot nya regeringen. Kokain på Larmtorget i Kalmar. Martins möte med Olof Lundh och jämförelsen mellan Riche och Kallskänken. Henrik gör en till det närmsta bedrövligt inslag till att spela mäklare.

Lyssna HÄR!

Vi inleder med enorma konstraster i Henriks vardag. Vikten av att som spelare ha andra intressen än fotboll. Samtal om döden. Henrik är oväntat förberedd och har med sig urklipp från tidningar och avhandlingar. Genus och omklädningsrum. Vuxenmobbning mot nya regeringen. Kokain på Larmtorget i Kalmar. Martins möte med Olof Lundh och jämförelsen mellan Riche och Kallskänken. Henrik gör en till det närmsta bedrövligt inslag till att spela mäklare. – See more at: http://www.mycketgutt.se/ovrigt/rydstrom-nilsson-36-tveksam-sexualitet#sthash.dL9o00ly.dpuf
Vi inleder med enorma konstraster i Henriks vardag. Vikten av att som spelare ha andra intressen än fotboll. Samtal om döden. Henrik är oväntat förberedd och har med sig urklipp från tidningar och avhandlingar. Genus och omklädningsrum. Vuxenmobbning mot nya regeringen. Kokain på Larmtorget i Kalmar. Martins möte med Olof Lundh och jämförelsen mellan Riche och Kallskänken. Henrik gör en till det närmsta bedrövligt inslag till att spela mäklare. – See more at: http://www.mycketgutt.se/ovrigt/rydstrom-nilsson-36-tveksam-sexualitet#sthash.dL9o00ly.dpuf
Vi inleder med enorma konstraster i Henriks vardag. Vikten av att som spelare ha andra intressen än fotboll. Samtal om döden. Henrik är oväntat förberedd och har med sig urklipp från tidningar och avhandlingar. Genus och omklädningsrum. Vuxenmobbning mot nya regeringen. Kokain på Larmtorget i Kalmar. Martins möte med Olof Lundh och jämförelsen mellan Riche och Kallskänken. Henrik gör en till det närmsta bedrövligt inslag till att spela mäklare. – See more at: http://www.mycketgutt.se/ovrigt/rydstrom-nilsson-36-tveksam-sexualitet#sthash.dL9o00ly.dpuf
 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB