Startsida / Inlägg

Mellan jul och nyår – Eliassi Futsal och ett nytt poddavsnitt!

av henryd

Julafton är överstökad och överflödets förbannelse har släppt sitt bastanta grepp om oss. Herregud, vad vi konsumerar!

24kalmar.se med BG Svedjenäs i spetsen hörde av sig och undrade om jag kunde vara med i 24kalmars.se:s lag på Annandagen och möta Eliassis Allstar. Matchen skulle vara en uppvisningshistoria innan finalen i Annandagscupen i Sporthallen och jag gillar 24kalmar.se, jag gillar Eliassis och jag gillar innefotboll. Men jag tvingades tacka nej, till BG Svedjenäs förtret. Jag kunde dock se matchen på webben – hela turneringen sändes på 24kalmar.se! – och såg 24kalmar.se hämta upp ett 0-3-underläge (och total utspelning!) och sedan också kvittera till 4-4 med matchens sista spark, för att till slut vinna på straffar. En synnerlig orättvis seger. Eliassis Allstar bjöd nämligen stundom på fotbollsgodis.

Och jag tvingades också utebli från Eliassi Futsal.

Eliassis Futsal är en härlig kompisturnering som anordnas av Zana EliassiPeiman Eliassi och Jangir Maddadi och jag älskar initiativet. Futsal, en sporthall, musik och alla är välkomna och jag skulle vara med i Akademikerna, som bestod av en hel del profiler. Som nämnda Zana Eliassi, mannen med skägget att dö för, och Rasmus Sjöstedt, ex-KFF och numera Falkenbergs FF.

Men dottern fick hög feber och trots att jag hade köpt nya skor och kände mig i toppform fick jag lämna återbud. Som substitut fick jag – när dottern piggnat till – köra ett härligt pass på gymmet. Jag tvingade med Rasmus Sjöstedt och hans lillebror Emil Sjöstedt (IFK Berga) och när vi var klara kröp de ut från gymmet.

Och nu när julen ebbar ut är det läge för er att lyssna på det senaste poddavsnittet av Rydström & Nilsson. Som gästas en kortis av Tobias Eriksson. När han agerar julklappsbud åt mig. En fin kille.

 

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB