Startsida / Inlägg

Dagen innan den allsvenska premiären

av henryd

Dagen innan den allsvenska premiären och veckan har varit bra, veckan har varit som vi hade tänkt och jag har knappt hunnit tänka att det är härligt att vara med i det här igen, att få vara en del av något som engagerar så många, men vid vissa utandningar har jag hunnit tänk just det – vad härligt det är att få vara med om det här igen.

Men som alltid handlar det ändå om vardagen, om att aldrig stanna upp, att fortsätta framåt och när folk har kommit fram och önskat lycka till har jag nästan blivit förvånad, är det match snart eller varför önskar de lycka till och så påminns man om att det är just det, match snart.

Jönköping Södra imorgon och vi tränade på Gastens bästa gräsplan idag och känslan var bra, tror jag, det är så svårt att värdera, gradera, men det blåste kallt och det regnade en stund och vi gick sedan in på GFA och kände på den mattan en kort stund.

Smålandsderby direkt. Mot en nykomling. Det blir givetvis ovisst. Jönköping Södra gör många saker bra, men vi tycker att vi också gör många saker bra. Och det är det sistnämnda vi ska fokusera på i morgon.

Rasmus och jag blev intervjuade av SVT efter träningen. Ni kan se inslaget här.

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB