Startsida / Inlägg

Adrenalinkick på Bosön

av henryd

 

20161111_132431

 

En ny vända till Bosön, jag går just nu Advanced och IFK Kalmars tränare Jonas Walfridsson och undertecknad startade bilen tidigt, 05.00 körde vi från GFA och det var snöoväder och sliriga vägar, men vi kom fram och slängde oss in i föreläsningar och praktik och när dagen i skolsalen var till ända – 20.30 – var vi möra både i huvudet och kroppen.

fullsizeoutput_298
Men Ernesto, nestor i IFK Lidingö, bokade futsalhallen och skrapade ihop ett gäng som kunde lira efter den sista föreläsningen och vi från söder dominerade spelet, men det blev allt grinigare och tjurigare och det hela kulminerade när jag blev knuffad av planen och högljutt klagade på att ”jag skiter fan i det här om det ska vara på det här sättet”.
Men vi blev vänner och sedan somnade vi ovaggade.
Dagen efter praktik i inomhushallen på Bosön och även om en hel del av föreläsningarna inte alltid innehåller revolutionerande insikter är det nyttigt att bli påmind och tvingas reflektera över det man själv tror på. Men framför allt – det är grymt inspirerande och lärorikt att umgås med andra, drivna tränare. Tränare som inte stelnat i sin form utan vill lära sig mer, som vill veta mer och som gärna diskuterar och delar med sig.
Det är som att få en injektionsspruta av adrenalin.

fullsizeoutput_299
 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB