WRC-bloggen

följ rallyduon Patrik Sandell och Emil Axelsson

Arkiv för October 2010

- Sida 1 av 1

Från Egypten till…

av Patrik Sandell

Från Egypten till ett snöigt Jämtland! Visst är det vacket å härligt när snön kommer. Vinter är den tiden jag gillar allra bäst, åka skoter och skidor..

20101027.jpg

Träningsläger i Egypten!

av Patrik Sandell

Nu är jag åter Sverige efter en perfekt träningsvecka i Egypten. Totalt blev de 10 träningspass på 6 dagar, både löpning och styrketräning. Jag känner mig i bättre form än någonsin och det skall vi ta med oss till England om två veckor då VM skall avgöras! 

DSC_0221.jpg DSC_0255_crop.jpg DSC_0176.jpg

Tesla en toksnabb…

av Patrik Sandell

Tesla en toksnabb EL bil.. I förra veckan fick jag möjlighet att testa en Tesla här i Östersund, riktigt trevlig bil då all effekt kommer på en gång. Bilen var bl.a. på plats i Östersund för att visas upp i samband med Green Highway. Green Highway är ett projekt som går ut på att göra vägen mellan Trondheim – Sundsvall grönare.. Perfekt initiativ tycker jag!

20101007.jpg

Tidig morgon i Kall

av Patrik Sandell
20101009.jpg

Tidig morgon i Kall! Nu är Älgjakten igång igen och jag sitter just nu ute på pass. Det är otroligt vacker uppe i Kall, speciellt när man kommer över trädgränsen, se själva..

Åreskutan syns mer…

av Patrik Sandell
20101008.jpg

Åreskutan syns mer och mer för varje dags jobb på tomten i Kall! Efter en hektisk start på veckan var det skönt att komma ut i naturen och jobba med kroppen..

Seger i Frankrike

av Patrik Sandell

Seger i Frankrike! Det här har varit hur sjukt som helst… Det här är vårt svåraste rallyt någonsin – mycket, mycket lera på vägen blandat med bra fäste har gjort det vanskligt. Att vi skulle vinna de två asfaltrallyna i årets VM kunde vi aldrig tro…Men nu står vi här lyckligare än någonsin!!!

20101003.jpg

Vi snurrade på SS11

av Patrik Sandell

Vi snurrade på SS11. Morgonen startade bra, sedan snurrade vi två gånger på den långa 35km sträckan, det är så halkigt bitvis så det går inte att beskriva.. Vi ligger fortfarande 2a, dock ca 20sek efter Brynildsen efter att vi var snabbast på sista sträckan med 1.6dsek för just honom..

4 första sträckorna…

av Patrik Sandell
20101001.jpg

4 första sträckorna avklarade! Det känns bra, dock är det mycket svårt då fästet varierar från kurva till kurva! På sista sträckan tappade vi bromsarna 4km från mål och med det tid.. Annars är allt ok! Nu väntar en kortare service och därefter samma 4 sträckor igen..

Sida 1 av 1
  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB