Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Ingen kör på scenen

av Tobbe Ek

Ingen kör på scenen

Ni komemr se väldigt lite av huskören i dagens program. Martin Kagemark till exempel är inte med på scenen i någon av de åtta låtarna. Men han sjunger bakom scenen i fyra stycken. Tråkigt tycker jag. Kör på scenen förekommer bara i låtar där de också dansar. Linda Pritchard, Frispråkarn,...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB