Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Mesigt pyro på Olas rep

av Tobbe Ek

Mesigt pyro på Olas rep

Produktionen får ingen ordning på tungröksmaskinen så Ola får nöja sig med eldregnet i bakgrunden under sista repet. Inga explosioner tyvärr. - Vi komemr justera pyrot så det blir lite mer effekter, säger Hence von Z efteråt. Sista repet lät Ola bra. Den jobbiga tonen väljer han att "mesa till"...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB