Startsida / Inlägg

Nanne, Sonja och Lotta

av Tobbe Ek

Anar vi en trio nästa år?

Härligt med Nanne, Sonja och Charlotte i öppningen va? Första gången ett sånt här shownummer görs under 2000-talet där programledarna inte är inblandade elelr husdansarna utan man tar in artister ”utifrån” som gör ett specialnummer.

Sonja har varit med två gånger i festivalen. Charlotte lika många. Hur många gånger har Nanne varit med? Det vet ni som precis som jag är schlagernördar. Jag minns Avundsjuk, Evig kärlek, Håll om mig, Jag måste kyssa dig, Den vilda, Eldorado, Alexandra och låtskrivare åt Ingenting går som man vill, Långt härifrån och Det vackraste. Har jag missat nåt?

Totalt sju gånger som artist. Jag räknar inga gästframträdanden.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB