Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Ola i svart och vitt

av Tobbe Ek

Ola i svart och vitt

Scenkläderna då? Ola har sin stil. Svart läderjacka (den som var för tung för vindmaskinen) vit tisha under och svarta vaxade byxor. Till det ett par vita converse med röda detaljer. Snyggt tycker jag. Jag undrar exakt hur många vita t-shirts Ola faktiskt har i sin garderob. Förövrigt sitter jag...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB