Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Olas röst göms bakom vibrato

av Tobbe Ek

Olas röst göms bakom vibrato

Vet en låtskrivare som beskrev Olas låt som enkel. Jag vill hellre säga effektiv. Kommer funka bra som showöppnare på lördag. Pianoklinket är det man kommer ihåg först. Sen sitter She's unstoppable-slingan direkt efter. Olas röst har fått ett vibrato pålagt och jag funderar över hur Ola skulle låta utan...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB