Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Programledarna har repat

av Tobbe Ek

Programledarna har repat

När klockan närmade sig 02 i natt kom regissören och manusförfattaren Edward af Sillén tillbaka till hotellet igår. Då skulle han justera manus efter att ha gått igenom gårdagkvällens rep. Nu märks det att programledarna fått en ordentlig genomgång och repat rejält nu på morgonen. Tajmingen är SÅ mycket bättre...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB