Startsida / Inlägg

Publiken gör vågen så väggarna vibrerar

av Tobbe Ek

Jag sitter i presrummet och ser tävlingen i dag på en tv-skärm. Det innebär alltså att jag komemr se samma sak som ni där hemma. jag ska försöka komma med extrainfo om sånt som ni inte kan se i rutan, precis som vanligt. För det ni ser, det behöver ju inte jag berätta om för er. Det kan ju hundratals andra bloggare göra.

Henric von Zweigbergk, studiomannen, har precis fått hela arenan att göra vågen och jubla så att väggarna vibrerar här i arenan. Det känns som en taggad Norrlands-publik här i Ö-vik, inte som den något mer reserverade Andra Chansen-publiken i Kiruna 2008 till exempel.

Och nu drar det snart, snart, snart igång.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB