Startsida / Inlägg

Sibel fastspänd med bilbälte

av Tobbe Ek

Sibels låtskrivare Dimitri Stassos har redan en låt i final. Olas Unstoppable. Jag fick testa ”dödsringen” i veckan som Sibel hissas ned i. Det är faktiskt riktigt högt. Sibel är fastspänd med ett bilbälte som dansarna knäpper loss när hon landar så det inte syns. Dansarna däremot får hålla i sig själva i säkerhetsselar.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB