Startsida / Inlägg

Sibel fastspänd med bilbälte

av Tobbe Ek

Sibels låtskrivare Dimitri Stassos har redan en låt i final. Olas Unstoppable. Jag fick testa ”dödsringen” i veckan som Sibel hissas ned i. Det är faktiskt riktigt högt. Sibel är fastspänd med ett bilbälte som dansarna knäpper loss när hon landar så det inte syns. Dansarna däremot får hålla i sig själva i säkerhetsselar.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB