Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Björkman nekad – ett ”Tobbe Ek-moment”

av Tobbe Ek

Björkman nekad – ett ”Tobbe Ek-moment”

På efterfesten fick jag veta att jag gett upphov till ett nytt uttryck bland SVT-produktionen. Före sändning skulle Christer Björkman besöka vip-avdelningen i anslutning till arenan och prata lite inför sponsorer och annat viktigt folk. Men en vakt kände tydligen inte igen schlagergeneralen och vägrade släppa in honom eftersom han...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo Dotter eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen schlager
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB