Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Festfolket

av Tobbe Ek

Festfolket

Pain of Salvations Daniel Gildenlöw återanvände en Örnsköldsviks-kostym på efterfesten. Först blev jag lite besviken, men sen enades vi om att den ändå försvunnit i skymundan i Ö-vik. Bra repriser ska man ju göra. Fina Lina eriksson, låtskrivare åt Orsa spelmän, har skrivit Irlands vinnarlåt i år. Här kramas hon...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Jennifer Laxén
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB