Startsida / Inlägg

Inte läge räkna bort Jöback än

av Tobbe Ek

Igår kändes det som att Peter Jöbak höll igen på repet. Det gör han inte längre. Och när hjärtslagen ekar i arenan och huskören kommer in i strålkastarljuset förstärkt av Micke Blomqvist och Tessan Löf så växer den här musikalpampiga balladen ytterligare några snäpp. Jag tror inte man ska räkna ut Jöback helt. Det kommer ju en miljon extra tittare ikväll.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB