Startsida / Inlägg

Jessica Andersson repar i nya klänningen

av Tobbe Ek

Nu är det Jessica Andersson som kliver upp på scenen inne i Globen. Dagens repetition är ju stängd för oss i pressen, men jag några vänliga själar som ändå delar med sig till mig om vad som händer i arenan.

Jessicas gäng har jobbat in i det sista med att få hennes nya klänning klar till dagens rep. Den går i puderrosa och de sista stygnen ska tydligen ha tagits i stort sett precis innan Jessica klev upp på scenen idag.

På dagrepet ska scenkläderna vara på plats för att allt ljus ska kunna ses.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB