Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Tungt tyg för Darin

av Tobbe Ek

Tungt tyg för Darin

- Han sjunger ju inte alls så dåligt live som jag skrivit, utbrister en journalsitackrediterad person intill mig efter Darins första genomsjungning. Uppenbarligen har den här personen inte hört och sett Darins repetitioner tidigare under schlagern. Darin har levererat rep efter rep suveränt. Nu får vi veta att det inte...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB