Startsida / Inlägg

Upploppet har börjat

av Tobbe Ek

På plats i arenan igen. Sista genrepet för i år. Känns lite deppigt på nåt sätt. Och samtidigt skönt. Väldigt skönt. Ni som läser bloggen och våra artiklar och tror att allt bara är skoj och roligt ska vet att bevakningen av Melodifestivalen är ett heltidsjobb och mer därtill.

Det som kan verka glättigt och enkelt är ibland precis tvärtom. Men samtidigt är det här årets absolut roligaste sex veckor. Jag skulle inte byta bort det för någonting. I år åkte jag till och med hem från London där jag ska vara placerad i år för Aftonbaldets räkning, bara för att få följa med på schlagercirkusen under sex veckor.

Nu är det upploppet på årets SM i nöjesjournalistik (tror att det är getingens Lars Johansson som kallat det så från början) och jag lovar att vara er fluga på väggen som en geting på jakt efter jordgubbssaft till tidigt imorgon bitti för att nosa rätt på allt som ni kan tycka är intressant att läsa och höra om här i bloggen, på webb-tv och imorgon i tidningen.

alcazar Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB