Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Sannas sena kyss

av Tobbe Ek

Sannas sena kyss

Framåt halv tre tiden rörde sig Sanna Nielsen mot dansgolvet. Hon hade ju lovat mig en bugg tidigare under kvällen, men jag kände att jag inte kunde tvånga henne att dansa med de onda skorna. I stället stod hon med sin pojkvän och småpratade. Sanna är ju verkligen inte den...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB