Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Simons scenkläder

av Tobbe Ek

Simons scenkläder

Simon visar att han kan sjunga i den här klassiska schlagerballaden, men det har inte gått jättebra för sådana här låtar de senaste åren. Elisabeth Andreassen tokstupade förra veckan, Shirley Clamp likaså när hon sjöng Hjärta fyllt av ljus, Susanne Alfvengren och Ainbusk också. Erik Linder kom inte bättre än...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB