Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Var är Simons kör?

av Tobbe Ek

Var är Simons kör?

Simon Forsbergs Tid att andas är verkligen att gå från ytterlighet till ytterlighet under repet. Simon börjar själv på scenen med mikrofonen i handen. Det ska bli tungrök och vindmaskin, men jag undrar varför man inte tar in kören som höjer hela låten efter sticket. Det är en av höjdpunkterna...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB