Startsida / Inlägg

Shirley stökade till det

av Tobbe Ek
Bild 2011-03-13 kl. 05.44.05.jpg

Alltså så här. Shirley Clamp är alla festers dröm. Hon röjer på dansgolvet. Hon festar, stökar, har skoj och skrattar. Bjuder på sig själv, bjuder på alla andra om man vill dansa. Och verkar ha ett enda mål med att gå på fest – ha så roligt som möjligt själv och fullständigt strunta i alla andras agendor.

Till och med när personer på festen vill att hon ska sluta ha kul så struntar hon i det och fortsätter skratta och röja. Nu tänker ni att hon gör det för att hon är full, men nej nej nej. Det fanns personer som var betydligt mer berusande än Shirley på nattens fest, som bjöd oerhört mycket mindre på sig själva.

Nästa gång vi ses skulle jag vilja dansa till Ber en liten bön, Shirley…

Bild 2011-03-13 kl. 05.44.14.jpgBild 2011-03-13 kl. 05.44.47.jpg
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB