Startsida / Inlägg

Efterfesten slut – bara här kan ni läsa vad som hände!

av Tobbe Ek

Har precis kommit tillbaka till mitt hotellrum efter en fantastisk kväll, natt, morgon. Jag hängde kvar på den officiella efterfesten till den stängde och lite till för att kunna ge er det hetaste skvallret och allt ni behöver veta om Eurovision-artisterna.

När klockan var 04:15 i morse dök till exempel vår svenska trea Eric Saade upp efter att ha haft en uppvärmningsfest på sitt hotell. Om ni läser om den festen i en annan tidning så kan ni veta att de inte har den blekaste aning om vad som hände sen. Men det får ni läsa här!

Häng med bara för nu börjar jag blogga tills jag skrivit allt jag kommer ihåg!

alcazar Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB