Startsida / Inlägg

Så trillade Eric Saade in helt oväntat

av Tobbe Ek
saade.jpg

Kvart över fyra, 04:15 trillade eric saade in genom dörren till efterfesten. Då hade vi sedan länge gett upp hoppet om att han skulle dyka upp. Den svenska delegationen höll en egen fest på hotellet, men när Eric kände sig färdig där ville han så klart firas på den officiella efterfesten också. och det gjorde han. Klasar av tjejer var snabbt framme och frågade om autografer och bilder.

Foto: återigen Lina Boström

alcazar Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB