Startsida / Inlägg

25 minuter till genrep

av Tobbe Ek

Nu har jag varit tillbaka på hotellet. Käkat middag och laddat lite för genrepet. Dessutom har jag lånat foto-Jossans dator eftersom min av nån anledning slutat fungera, förhoppningsvis bara tillfälligt. Om 25 minuter är det dags för genrep inför publik här i arenan i Leksand. Jag bloggar så klart om allt som kan tänkas hända och ger er bilder från Magnus Sandberg och Robin Allard som är med mig inne i arenan.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB