Startsida / Inlägg

Klockan är efter 07 – så länge höll efterfesterna igång

av Tobbe Ek

Klockan har passerat 07, det finns massor att säga om efterfesten. Jag har massor av bilder som jag vill bjuda på. Men. Min kamera fick sig en knäck. Jag tror det var en Timoteij-tjej som slog den ur handen på mig. Nu kan jag inte få ur några bilder ur kamerans minneskort förrän en riktig tekniker hjälpt mig med en insats.

Så till dess får ni hålla till godo med festens allra sista bilder som är tagna med mobilen.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB