Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Loreen: ”Do not drink!”

av Tobbe Ek

Loreen: ”Do not drink!”

Loreen är på festen nu äntligen. Som vanligt fick hon en gigantisk flaska med bubbel presenterad för sig på scenen. Hon tog först emot den, men lämnade den snabbt ifrån sig och tog mikrofonen: – Do not drink! Loreen dricker ju inte alkohol. Champagnemärket som sponsrar Melodifestivalens vinnare med skumpa...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB