Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Nu är du med på danslistan, Marie!

av Tobbe Ek

Nu är du med på danslistan, Marie!

Klockan hade blivit 04:10 när jag bjöd upp Marie Serneholt i en bugg. Kvällens tredje för min del. Jag fick aldrig några bildbevis på min dans med husdansaren Eva Kavenstrand (men jag tar gärna en bugg till nån gång, Eva!) Sköna Malin Olsson hejade på när jag och Marie gjorde...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB