Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Kinky Kong pressade skrevet mot mig

av Tobbe Ek

Kinky Kong pressade skrevet mot mig

Alltså, innan jag går in på vad som mer hände på efterfesten måste jag bara lägga upp de här bilderna från presskonferensen igår kväll efter sändning. Jag var ju bara tvungen att få dyka in mellan Kinky Kong och La Camilla. Mina favoritbilder från i år! Hmmm... jag tänkte inte...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB