Startsida / Inlägg

Sean Banan gör ICA-reklam

av Tobbe Ek

Hoppsan. Såg precis på Sean Banans Facebook att han visst spelat in en reklamfilm med Ica-gänget. Funderar på vad SVT tycker om det här. De kan så klart inte säga något om reklamfilmen sänds efter att Melodifestivalen är avslutad. Men vad händer om bananen går och vinner hela tävlingen och ska åka till Eurovision? Reklam och SVT går ju inte direkt hand i hand…

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB