Startsida / Inlägg

Sean Banan gör ICA-reklam

av Tobbe Ek

Hoppsan. Såg precis på Sean Banans Facebook att han visst spelat in en reklamfilm med Ica-gänget. Funderar på vad SVT tycker om det här. De kan så klart inte säga något om reklamfilmen sänds efter att Melodifestivalen är avslutad. Men vad händer om bananen går och vinner hela tävlingen och ska åka till Eurovision? Reklam och SVT går ju inte direkt hand i hand…

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB