Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Clara Henry: ”Du kommer blogga det här!” Jag: ”Skulle jag?”

av Tobbe Ek

Clara Henry: ”Du kommer blogga det här!” Jag: ”Skulle jag?”

Outtriggers John Löfgren och Clara Henry hittade varann på festen. Och jag hittade dem båda. Så då blev det så klart selfie-dags. – Du kommer lägga upp det här på din blogg, sa Clara. – Skulle jag? svarade jag. Och det skulle jag ju.   Men Clara hade sin kamera...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo Dotter eric saade esc finland Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ebbe Jonsson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB