Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Festen har hållit på tills nu!

av Tobbe Ek

Festen har hållit på tills nu!

Oj oj oj vilken eftrerfest det blev. Så lyckad! Jag har precis lämnat den sista efter efterfesten-festen och känner att jag måste skriva av mig allt som hänt innan jag kan gå och lägga mig. Men först bjuckar jag på den här, en av de sista bilderna från den tidiga...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo Dotter eric saade esc finland Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB