Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Jag är Aftonbladets Ace Wilder

av Tobbe Ek

Jag är Aftonbladets Ace Wilder

Ace Wilder blev slagen med två ynka poäng. Det samma gäller mig. I Schlagerprofilernas Most f*ckable-omröstning fick min kollega Christoffer Nilsson två ynka poäng mer än mig och blev utsedd till mest liggbar off stage. Jag är ändå nöjd med min klättring. Från 17:e till 13:e plats. Men Christoffer gled...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo Dotter eric saade esc finland Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ebbe Jonsson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB