Startsida / Inlägg

Jon Henrik fick sjunga om sin låt på stängda repet

av Tobbe Ek

Mina schlagerspioner inne i arenan under det hemliga genrepet rapporterar att Samir och Viktor övade på sitt fall bakåt från pyramiden, men att det är lite si och så med tajmingen för att få till det.

JTR ska ha gjort ett stabilt rep utan att det stack ut och Dinah Nah gjorde bra ifrån sig, men inne i arenan hördes hennes kör dåligt. Det kan krävas lite ljudjusteringar där.

Jon Henrik Fjällgren har också hunnit repa, men han fick köra sin låt två gånger. Mina spioner ser ingen specifik anledning till att han behövde sjunga sin låt två gånger, men ibland görs det av tekniska skäl om bildproduktion, ljud eller ljus eller fotograferna känner att de behöver ett extra rep så görs det under start-stopp-repet.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB