Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Lite ögongodis mitt i festskvallret

av Tobbe Ek

Lite ögongodis mitt i festskvallret

Den här bilden har inget med festen att göra. Annat än at jag fick den sent i natt. Och vem skulle jag vara att undanhålla er, kära bloggläsare, lite ögongodis. Husdansaren Edin Jusuframic backstage strax innan han skulle upp på scenen med Dinah Nah. Jag tänker mig att det inte...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB