Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Sorry Robin – men nu heter vi JTT

av Tobbe Ek

Sorry Robin – men nu heter vi JTT

Robin var försvunnen så jag såg min chans. Jag hoppade in som vikarie i den här bilden. Hmmm, vänta lite. Jag känner igen det här på nåt sätt. Just ja. Jag har ju hoppat in som ersättare i pojkband förut. 2010 hjälpte jag Robbie Williams lite när Take That skulle...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB